Magret d'ànec amb boletes de pera i la seva salsa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida grossa
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa de peres
- Sis peres blanqueta de mida gran
- Oli d'oliva
- Mantega
- Conyac
2 racions
Utensilis
Un estri per buidar fruites
Una safata plana pel forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en un cassó mitjà fem la salsa de peres com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, amb un estri per buidar fruites, fem trenta boles de pera, les fiquem en un cassó amb una mica de mantega, i a foc baix, deixem que vagin coent-se, fins que veiem que ja comencen a estar toves, llavors les reguem amb un raig de conyac, les flamegem i quan el conyac s'apaga, les reservem.
Seguidament, agafem el magret i amb un ganivet de filetejar, fem uns talls en forma d'engraellat, el salpebrem i el posem a la paella amb un raig d'oli, i l'anem girant de cada cara, fins que veiem que està daurat, el deixem refredar una mica, i amb el ganivet de tallar pernil, l'anem tallant fins a tenir dotze talls una mica gruixuts, i els posem en una safata plana pel forn, i els enfornem a 180º, uns cinc minuts, i ja els podrem repartir de forma escalonada a la part de dalt de cada plat, els reguem amb la salsa de peres calenta, i a la part de baix, fem un niu amb quinze boles de pera, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels magrets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.