Crema de porros
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 porros.
- 1-2 patates.
- 2 alls.
- Sal.
- Oli
3 racions
Utensilis
Minipimer
Elaboració
Netegem els porros amb abundant aigua per treure tota la terra i traiem la primera capa, els tallem i ho posem a la cassola amb un rajolí d’oli. Mentrestant pelem les patates i les tallem en trossets i les afegim. Deixem daurar uns 2-3 minuts, ho cobrim d’aigua i afegim sal.
Als 30 minuts, ho triturem amb la minipimer. En una paella daurem 1 o 2 alls laminats que després afegirem a la crema.
30min

Etiquetes:
Verdures Cremes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2928 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.