Crema de porros

Ingredients

  • 6 porros.
  • 1-2 patates.
  • 2 alls.
  • Sal.
  • Oli

3 racions

Utensilis

Minipimer

Elaboració

Netegem els porros amb abundant aigua per treure tota la terra i traiem la primera capa, els tallem i ho posem a la cassola amb un rajolí d’oli. Mentrestant pelem les patates i les tallem en trossets i les afegim. Deixem daurar uns 2-3 minuts, ho cobrim d’aigua i afegim sal.
Als 30 minuts, ho triturem amb la minipimer. En una paella daurem 1 o 2 alls laminats que després afegirem a la crema.

30min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!