Crema de porros
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 porros.
- 1-2 patates.
- 2 alls.
- Sal.
- Oli
3 racions
Utensilis
Minipimer
Elaboració
Netegem els porros amb abundant aigua per treure tota la terra i traiem la primera capa, els tallem i ho posem a la cassola amb un rajolí d’oli. Mentrestant pelem les patates i les tallem en trossets i les afegim. Deixem daurar uns 2-3 minuts, ho cobrim d’aigua i afegim sal.
Als 30 minuts, ho triturem amb la minipimer. En una paella daurem 1 o 2 alls laminats que després afegirem a la crema.
30min

Etiquetes:
Verdures Cremes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Berta, m’ha agradat molt la teva recepta i el vídeo encara més. Molt bona la idea d’utilitzar el sucre glass per...
Moltes gràcies Quim.
En algunes ocasions, he vist que es fa la carbonara amb un ou cru al final. Quan tenen ja tota la carbonara feta, afegeixen...
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses. Una abraçada.
Moltes gràcies a tu.