Bacallà bullit, amb patates i pastanagues
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos lloms de bacallà, per persona,( dessalats)
- Una patata mitjana, per persona
- Una pastanaga mitjana, per persona
- Oli d'oliva
- Un brot de julivert
- Una branca d'àpi
- Dos alls pelats
- Una fulla de llorer
- Una ceba, tallada en juliana
- Aigua
1 racions
Elaboració
En una cassola amb aigua, posem a bullir: la branca d'àpi, els alls, la ceba, el llorer, el julivert, i la pastanaga pelada, tallada a rodelles una mica gruixudes.
A part, pelem les patates, les tallem a rodelles de mig dit de gruix aproximadament, i les reservem. Quan les herbes de la cassola han bullit una estona, i la pastanaga sigui cuita, afegim les patates, i el bacallà.
Quan la patata ja és cuita, ho podem treure de la cassola, i passem a muntar el plat.
En el fons del plat, posem les rodelles da patata. Tot seguit, afegim les rodelles de pastanaga, repartides pel damunt, i seguidament, escampem trossos de la ceba tallada a juliana, per sobre.
A continuació, posem el bacallà en el centre del plat, i amb l'ajud d'un setrill amb oli d'oliva, ho reguem pel damunt, i ja tenim el plat llest, per treure a taula.
40min
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3749 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.