Fideua

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 colas de rape o
  • 4 rodajas si son grandes
  • 400gm de almejas
  • 250gm de gambas
  • 250gm de fideos cortados
  • Ajo
  • Cebolla
  • Caldo de pescado

4 racions

Utensilis

cazuela
olla
colador
cuchara

Elaboració

en una cazuela se pone aceite a continuación se pocha los ajos y las cebollas y se dora todo junto después se le añaden los fideos se sofríen y se tira el caldo colado, a continuación los trozos de rape y después las almejas y las gambas ,se apaga el fuego y se deja reposar diez minutos antes de servir

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!