Amanida amb compota de poma

Ingredients

  • Compota de poma
  • Panses
  • Enciam
  • Brots de soja
  • Oli d'oliva
  • Mel d'acàcia
  • Mostassa (amb gra)

Elaboració

Rentem be l'enciam (us recomano un enciam de colors, que és més vistòs)
Tallem l'enciam a una mida petita que ens càpiga a la boca.
Preparem en un bol la "vinagreta".
Posem una base d'oli d'oliva.
Afegim una mica de mostassa.
Afegim una culleradeta de mel d'acàcia.
Remenem be.
Afegim la compota de poma i tornem a remenar.
Finalment afegim les panses (es interessant que contemplem la possibilitat de deixar una mica abans les panses amb l'oli d'oliva perquè s'hidratin una mica, però les retirem per fer les vinagretes)
Finalment tirem la l'amaniment per sobre de l'amanida.


Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Enciam de dos colors
per Jordı Bаr

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Enciam tallat amb els brots de soja a sobre
per Jordı Bаr

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Mostassa a l'antiga
per Jordı Bаr

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Detall de la mostassa a l'antiga
per Jordı Bаr

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

La vinagreta
per Jordı Bаr

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Afegim la vinagreta amb la compota a l'enciam i ho remenem tot
per Jordı Bаr

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

846 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!