Lletons de xai, fregits amb alls

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de lletons per persona
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Quatre alls pelats, làminats

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: els lletons salpebrats, i els alls laminats. Tapem la cassola, perquè els lletons, quan és fregeixen, espeteguen.
Quan els lletons són daurats, ja els podem servir en la mateixa cassola, amb un plat de fusta a sota, perquè no cremi.

30min

Notes

Farem tantes cassoletes, com persones seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6628 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: