Lletons de xai, fregits amb alls

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de lletons per persona
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Quatre alls pelats, làminats

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: els lletons salpebrats, i els alls laminats. Tapem la cassola, perquè els lletons, quan és fregeixen, espeteguen.
Quan els lletons són daurats, ja els podem servir en la mateixa cassola, amb un plat de fusta a sota, perquè no cremi.

30min

Notes

Farem tantes cassoletes, com persones seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7103 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: