Espardenya de Pagès, amb encenalls de pernil serrà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Un all pelat
- 200 grams, d'encenalls de pernil serrà
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem mla llesca de pa, hi freguem l'all, i el tomacó, i la reguem amb l'oli d'oliva. Tot seguit, posem els encenalls de pernil al damunt, i ja la podrem treure a taula.
30min
Etiquetes:
La cuina de l'espardenya
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...