Pomada menorquina
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Licor
Típica de: Espanya → Menorca
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/3 de Gin Xoriguer
- 2/3 de suc de llimona natural
Elaboració
Barregeu els ingredients. Molt important: s'ha de servir molt freda però sense gel.
Etiquetes:
Ginebra Llimona
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4595 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.