Mantega d'Anet
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Salsa
Típica de:
Espanya → Catalunya
Estació:
primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bloc de mantega, de mig quilo
- Sal
- Un ramet d'Anet, ( Eneldo), fresc.
- Paper film
12 racions
Utensilis
Una bacina
Una lleng0ua de goma, o plàstic
Elaboració
En primer lloc, posem la mantega en la bacina, a empomar.
Seguidament, posem un polsim de sal, i l'Anet ben picolat. Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i seguidament, fem una botifarra, amb el paper film. Lligem les puntes, perqué quedi ben apretada, i la posem a la nevera, fins el moment, de fer-la servir, tallada en rodelles.
30min
Etiquetes:
Mantegues compostes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2924 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


