Mantega d'Alfàbrega
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bloc de mantega, de mig quilo
- Sal
- Pebre blanc, en pols
- Un ramet d'Alfàbrega fresca
- Paper film
12 racions
Elaboració
Posem la mantega en una bacina a empomar, i quan és tova, afegim un polsim de sal, i pebre blanc, en pols. Seguidament, afegim l'Àlfabrega ben picolada, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, fem una botifarra amb l'ajud del paper film, i lliguem les puntes, perqué quedi ben apretada, fins el moment de fer-la servir.
30min
Etiquetes: Mantegues compostes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2297 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.