Espardenya de Pagès, amb escalivada i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa catalĂ  )
  • Escalivada, sense ceba
  • Un tomacĂł
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre filets d'anxova naturals, dessalats
  • Un grĂ  d'all, pelat

1 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem l'all, i tot seguit, la suquem amb el tomacĂł. Seguidament, posem l'escalivada damunt, procurant fer la figura de les quatre barres, i tot seguit, sobre de les tires de pebrot, posem un filet d'anxova damunt de cadasquna. Seguidament, posem un polsim de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

En el món de la cuina, hi han dos tipus d'espardenyes,: les que es crien a les roques, sobretot a la Costa Brava, que són un marisc preuat i excel¡lent, i les mÊs senzilles, que no són res mÊs, que llesques de pa de pagès, torrades, untades amb tomàquet.
Farem tantes espardenyes com persones seguin a taula.
A la ciutat de Reus, capital del Baix Camp, ( Tarragonès), l'associació de Flequers, han tret al mercat un pa de pagès, que l'anomenen " Pa de Pagès Catala, amb D.O. ".
No Ês res mÊs, que un excel¡lent pa, com tots els que es fan en tota la geografia del nostre païs.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espardenya de Pagès, amb escalivada i anxoves

Enllaça aquesta recepta:

2060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!