Canelons de marisc gratinats amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze plaques de pasta de canelons
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Formatge ratllat
  • Salsa Aurora (Veure)
  • 300 grams de gambes congelades
  • 200 grams de vianda de musclos
  • Quatre varetes de delícies de cranc
  • Una ceba picolada
  • Un cullerot de sofregit de tomàquet (Veure)
  • Un raig de conyac
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa mitjanes
Quatre plats plans amb un tovalló de paper
Un cassó gran
Una espàtula metal·lica plana
Una safata plana pel forn
Una paella gran
Un drap blanc de cotó

Elaboració

Primerament en un cassó amb: aigua, sal i mantega, posem a coure la pasta de canelons fins que estigui cuita al "dente", i ho estenem damunt el drap de cotó.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim un raig de conyac, les varetes de cranc picolades, juntament amb els musclos i les gambetes també picolats.
Quan tot plegat és cuit, amb aquesta farsa omplim els canalons i els fiquem de tres en tres a les cassoletes.
A part, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta i cobrim amb ella els canalons, afegim formatge ratllat pel damunt i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui daurat, i ja els podrem servir a taula amb els plats amb un tovalló de paper a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!