Canelons de marisc gratinats amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dotze plaques de pasta de canelons
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Formatge ratllat
  • Salsa Aurora (la trobareu a les meves receptes)
  • 300 grams de gambes congelades
  • 200 grams de vianda de musclos
  • Quatre varetes de delicies de cranc
  • Una ceba picolada
  • Un cullerot de sofregit de tomĂ quet (el trobareu a les meves receptes)
  • Un raig de conyac
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa mitjanes
Quatre plats plans amb un tovallĂł de paper
Un cassĂł gran
Una espàtula metal¡lica plana
Una safata plana pel forn
Una paella gran
Un drap blanc de cotĂł

ElaboraciĂł

Primerament en un cassĂł amb: aigua, sal i mantega, posem a coure la pasta de canelons fins que estigui cuita al "dente", i ho estenem damunt el drap de cotĂł.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada i un cullerot de sofregit de tomĂ quet.
Tot seguit, afegim un raig de conyac, les varetes de cranc picolades, juntament amb els musclos i les gambetes tambĂŠ picolats.
Quan tot plegat ĂŠs cuit, amb aquesta farsa omplim els canalons i els fiquem de tres en tres a les cassoletes.
A part, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta i cobrim amb ella els canalons, afegim formatge ratllat pel damunt i els fiquem en el forn a 180Âş, fins que el formatge sigui daurat, i ja els podrem servir a taula amb els plats amb un tovallĂł de paper a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Canelons de marisc gratinats amb salsa Aurora

Enllaça aquesta recepta:

649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!