Orxata d'avellana

Ingredients

  • Sucre
  • 200 gr d'avellanes
  • _ Xarop de glucosa
  • _ Un litre d'aigua

2 racions

Elaboració

S'agafen docents grams d'avellanes i es piquen en un morter. S'hi afegeix un litre d'aigua. Es remena ben remenat s'hi tira una mica de xarop de glucosa i sense deixar de remenar s'hi va tirant el sucre. Després es cola.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: