Orxata d'avellana

Ingredients

  • Sucre
  • 200 gr d'avellanes
  • _ Xarop de glucosa
  • _ Un litre d'aigua

2 racions

Elaboració

S'agafen docents grams d'avellanes i es piquen en un morter. S'hi afegeix un litre d'aigua. Es remena ben remenat s'hi tira una mica de xarop de glucosa i sense deixar de remenar s'hi va tirant el sucre. Després es cola.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: