Orxata de xufla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Valecia
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr de xufes,
  • 1 litre d'aigua mineral,
  • 50 gr de sucre.

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Rentem les xufle i les posem a dins de l'aigua millo a la nevera,unas 12 ores una vegada teniu
las xufles remullades, les triturem amb la batadora, les colen amb un colador ,mol fi si tira el sucre i es tritura una altra vegada fins quel sucre estigui desfet ho sevim en gots acompanyat duna palla i uns fartons que son moltipics de alboraya,(Valecia).


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: