Fruits Secs amb nata i mel

Ingredients

  • 400 gr de nata
  • 100 gr d'avellanes torrades
  • 100 gr d'ametlles torrades
  • 100 gr de nous
  • 8 cullerades de mel

4 racions

Elaboració

En una copa de gelat es posa la nata.
A banda, en un morter, es piquen les avellanes i les ametlles a trossos no massa petits i es tiren per sobre la nata.
S'agafen les nous i es posen damunt de les ametlles i les avellanes i s'amaneixen amb mel.
Quan es serveix es treu un bol amb mel per si algú se'n vol posar més.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1491 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: