Broquetes de llagostins a la graella amb dues salses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 36 llagostins de mida gran
- Salsa romesco
- Salsa maionesa feta a ma
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dues salseres de porcellana blanca
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Dotze broquetes de filferro
Una bossa de plàstic pel congelador
Elaboració
Primerament, pelem els llagostins i un cop pelats, guardem els caps i les pells en una bossa en el congelador, per quan tinguem de fer un fumet de peix.
Tot seguit, fem el romesco com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en una salsera i la guardem a la nevera.
A part, fem la maionesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en una salsera i la guardem a la nevera.
Seguidament, agafem els llagostins de tres en tres, els anem clavant en la broqueta per la meitat, els salpebrem i els posem a coure a la graella, tot donant-hi voltes fins que ja són cuites al nostre gust.
Ja per acabar, les fiquem ben alineades a la safata de porcellana, les reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula juntament amb les dues salses.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les broquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.