Rap del Maresme al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Maresma
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 raps de platja
- 8 llagostins
- 12 musclos
- Ceba
- Patata nova del Maresme
- Oli d’oliva verge
- Vi blanc del Penedès
4 racions
Elaboració
Sofregiu els llagostins en oli d'oliva per uns minuts i reserveu.
Obriu els musclos al vapor i reserveu.
Un cop separats els caps dels raps (que un altre dia us poden servir per fer un bon fumet), col•loqueu les
cues en una plata que pugui anar al forn, una mica fonda, en la qual haureu posat una capa de patates tallades a làmines no gaire gruixudes i la ceba, a grills.
Afegiu-hi 1/2 got d’oli d’oliva i 1/2 ampolla de vi blanc del Penedès.
Feu-ho coure al forn, aproximadament una hora.
Notes
Serveix en una font el rap amb les patates, al costat el marisc i els musclos

Etiquetes:
Rap
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c