Rap del Maresme al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Maresma
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 raps de platja
- 8 llagostins
- 12 musclos
- Ceba
- Patata nova del Maresme
- Oli d’oliva verge
- Vi blanc del Penedès
4 racions
Elaboració
Sofregiu els llagostins en oli d'oliva per uns minuts i reserveu.
Obriu els musclos al vapor i reserveu.
Un cop separats els caps dels raps (que un altre dia us poden servir per fer un bon fumet), col•loqueu les
cues en una plata que pugui anar al forn, una mica fonda, en la qual haureu posat una capa de patates tallades a làmines no gaire gruixudes i la ceba, a grills.
Afegiu-hi 1/2 got d’oli d’oliva i 1/2 ampolla de vi blanc del Penedès.
Feu-ho coure al forn, aproximadament una hora.
Notes
Serveix en una font el rap amb les patates, al costat el marisc i els musclos
Etiquetes: Rap Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.