Rap del Maresme al forn

Ingredients

  • 2 raps de platja
  • 8 llagostins
  • 12 musclos
  • Ceba
  • Patata nova del Maresme
  • Oli d’oliva verge
  • Vi blanc del Penedès

4 racions

Elaboració

Sofregiu els llagostins en oli d'oliva per uns minuts i reserveu.
Obriu els musclos al vapor i reserveu.
Un cop separats els caps dels raps (que un altre dia us poden servir per fer un bon fumet), col•loqueu les
cues en una plata que pugui anar al forn, una mica fonda, en la qual haureu posat una capa de patates tallades a làmines no gaire gruixudes i la ceba, a grills.
Afegiu-hi 1/2 got d’oli d’oliva i 1/2 ampolla de vi blanc del Penedès.
Feu-ho coure al forn, aproximadament una hora.

Notes

Serveix en una font el rap amb les patates, al costat el marisc i els musclos


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

M carme diu:
Molt bona pinta!!!!!!!!!!!
El forn a quina temperatura?
Joan Corminas diu:
Hola M carme, La temperatura ha de ser a 180 graus o sigui a una temperatura mitjana. Una abracada Joan
M carme diu:
Gracies Joan, el faré.M Carme

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: