Escudella de frare
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 litre i mig de brou de carn
- 4 rovells d'ou
- 3 llesques mitjanes de pa
- 4 llibrets de formatge per desfer
- Sal
4 racions
Utensilis
1 culler.
Una olla per fer el brou
4 bols de terriça
Elaboració
Es deixa fer el brou durant dues hores i mitja. Quan el brou és fet amb un culler s'omplen els bols de terrissa,
s'esmicolen les llesques de pa i es reparteixen les molles dins dels bols.
Es separen els rovells de les clares i es posen dins del brou, tot seguit es tapa amb el formatge, es posa al forn preescalfat a 200º.
Quan el formatge és desfet ja es pot servir.
2h 20min
Notes
Si el caldo ja està fet, la preparació del plat és de 30 m.
Etiquetes:
Ivorra La Segarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ramona aquest estiu si en fas, sis plau diga'm uns dia abans, aixi pujaré a menjar-ne.
segur que al estiu quan fa molta calor et refresque molt,a mes a mes deu estar molt bo.
Aquesta crema, feta tota natural a de ser molt bona.
Ramona m'agrada la teva recepta d'ametlles són diferens i segur que molt bones.Ens veurem
MªAngels segur que aquestes gambes estan per xuparse els dits.Les fare