Escudella de frare
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 litre i mig de brou de carn
- 4 rovells d'ou
- 3 llesques mitjanes de pa
- 4 llibrets de formatge per desfer
- Sal
4 racions
Utensilis
1 culler.
Una olla per fer el brou
4 bols de terriça
Elaboració
Es deixa fer el brou durant dues hores i mitja. Quan el brou és fet amb un culler s'omplen els bols de terrissa,
s'esmicolen les llesques de pa i es reparteixen les molles dins dels bols.
Es separen els rovells de les clares i es posen dins del brou, tot seguit es tapa amb el formatge, es posa al forn preescalfat a 200º.
Quan el formatge és desfet ja es pot servir.
2h 20min
Notes
Si el caldo ja està fet, la preparació del plat és de 30 m.
Etiquetes: Ivorra La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3514 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.