Gelat d'atmella
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 100 gr. d'ametlles crues, mòltes
- 100 gr. de sucre
- Un tros de pell ratllada de llimona
- Un pessic de canyella
- 1 litre de llet
8 racions
Utensilis
Un pot
Un recipient flexible
Copes
Elaboració
Es posa la llet freda en un pot i s'hi dissol el sucre
Després s'hi tira l'ametlla, la pell de llimona i una mica de canyella, en pols o ben picada amb el ganivet
Es posa en un recipient flexible, al congelador. L'ametlla quedarà al fons; però és igual, perquè abans de servir es remena bé
Una estona abans de servir, cal treure-ho del congelador
Quan ja s'ha estovat, es desfan tots els terrossos de gel i es remena bé, abans de servir-lo, en copes.
30min
Etiquetes: La Segarra Torà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.