Pa de pesic de ametlles

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 100 gr. d'ametlles torrades
  • 2 cullerades de maizena
  • 4 cullerades de sucre
  • 20 gr. d'ametlles per talla
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 60 gr. de mantega, farina

4 racions

Utensilis

Un motlle desmuntable, un bol, una batedora, un morter, un gavinet.

Elaboració

Es baten els ous amb el sucre fins que la barreja tingui un to blanquinós i el sucre
estigui desfet. Les ametlles es pelen i es trituren.
Es barregen la maizena i el llevat.
Es desfà la mantega i no es deixa refredar, s'afegeix els ous i les ametlles picades.
És remena tot però sense batre, perquè els ous no baixin.
S'unta un motlle desmuntable amb mantega i farina s'hi posa la barreja anterior.
És posa al forn a temperatura mitjana (180º) durant 25 minuts, quant estigui orat una mica de sobre se li posen les ametlles laminades per sobre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt dolça i molt bona , segur.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: