Sopa de pedrers i crestes de pollastre amb arròs i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres de brou de pollastre casolá(el trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • 500 grams de pedrers de pollastre
  • 500 grams de crestes de pollastre
  • Sal
  • 100 grams d'arròs tipus "bomba"
  • 100 grams de fideus del nº2
  • Una fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, l'api, la ceba i una fulla de llorer, fiquem a coure les crestes i els peders fins que estiguin cuits.
Seguidament, fiquem el suc de coure els pedrers i les crestes en una cassola fonda juntament ambel brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull a foc baix.
A part, tallem les crestes i els pedrers a trossos menuts i els afegim a la cassola amb el brou.
Tot seguit, afegim l'arròs i els fideus, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot junt, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust.
Seguidament, ja podem ficar la sopa a la sopera, per servir-la a taula juntament amb les quatre escudelletes.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1579 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: