Pastís de peix

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de lluç sense pell ni espines (pot ser congelat)
  • 100 g de gambes pelades i escorregudes
  • 1 ceba grossa
  • 2 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 1 got de llet
  • 3 ous
  • Nou moscada
  • Anet
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Motlle per a forn rectangular d'uns 20 cm

Elaboració

Engegueu el forn perquè es vagi escalfant, a uns 180º.
Desfeu el peix esquixant-lo, peleu i talleu la ceba ben petita i poseu les dues coses en una paella amb oli calent. Salpebreu. Sofregiu a foc mig. Quan estigui gairebé cuit (el peix es desfaci i la ceba transparent) poseu-hi les gambes i deixeu que es coguin.
Entretant bateu els ous, saleu-los i poseu-hi una mica de nou moscada ratllada. Afegiu-hi les llesques de pa fetes molletes i la llet, remeneu-ho bé que quedi tot ben incorporat i una sola massa.
Llavors aboqueu-hi el peix i torneu a remenar-ho tot bé.
Poseu-ho tot en un motlle allargat per al forn (tipus plum cake)i afegiu-hi anet per sobre, per decorar. Coeu-ho uns 20 minuts o fins que veieu que hagi quallat.
Es pot menjar tebi o fred. Podeu acompanyar-lo d'amanida i espàrrecs amb maionesa.

45min

Notes

Es pot variar el peix. De vegades al lluç hi he barrejat una mica de rap.


Recepta de cuina de Pastís de peix

Aquest se m'ha cuit un pèl massa...

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: