Arròs integral amb carabassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de carabassa
  • 1 ceba mitjana
  • Arròs integral
  • 1,5 l de brou lleuger (tipus pollastre o verdures soles)
  • Formatge parmesà ratllat
  • 1 gotet de vi blanc
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Sofregir la carabassa tallada a daus (grossets perquè es desfan amb facilitat i està bé que en quedi algun trosset amb l'arròs) amb la ceba també tallada. Quan es comenci a desfer la carabassa, afegir-hi 4 tassetes d'arròs i remenar-ho tot molt bé. Posar-hi el got de vi blanc i, seguidament, el brou (que tindrem bullint en una olla), poc a poc i a mesura que l'arròs se'l vagi bevent.
Quan l'arròs estigui pràcticament cuit (a l'arròs integral li costa un pèl més de coure), hi posem 4 o 5 cullerades soperes del parmesà ratllat i ho remenem perquè quedi ben incorporat.
Servir abans que no es refredi.
(No en tinc foto, però quan en torni a fer, prometo que en penjo una!)

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1921 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!