Ajo blanco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 160 g d'ametlles tendres picades
  • 1 l d'aigua
  • 2 dents d'all
  • 60 g d'oli d'oliva
  • 160 g de molla de pa trossejat
  • sal

4 racions

Elaboració

Barregem tots els ingredients i hi passem la batedora.
Jo ho he fet amb la Thermomix durant 2 minuts a potència màxima.
Per aconseguir millor textura, si volem, ho podem colar.
Ho posem en una sopera i al frigorífic fins l'hora de servir.

10min

Notes

Ja hem plegat les ametlles i ara començarem a aprofitar-les.
Aquesta sopa freda entra molt bé amb la calor.
Farem un crostonets de pa fregit per a acompanyar.


Recepta de cuina de Ajo blanco

Fresqueta

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: