Costella de porc al forn amb mostassa i sobrassada, amb patates a la papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tros de costellam de porc de dotze barnilles
  • Dues patates de mida mitjana
  • Mostassa de Dijón
  • Sobrassada de Mallorca
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Conyac
  • Vi blanc
  • Pebre vermell dolç

2 racions

Utensilis

Una safata refractària de mida gran
Unes pinces per la carn
Una safata metàl·lica fonda pel forn
Dos fulls de paper d'alumini
Una espàtula plana de plàstic (llengua)

Elaboració

Primerament, agafem les patates, les rentem a raig d'aixeta i les posem cadascuna damunt un tros de paper d'alumini, les salpebrem i les reguem amb un raig d'oli d'oliva, les emboliquem com si fossin una pilota, i les enfornem a 180º, fins que estiguin cuites, i les reservem.
Seguidament, agafem el tros de costellam, el salpebrem, l'espolsem amb les herbes provençals i el posem en una safata refractària, regat amb: un raig de conyac i vi blanc, un raig d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180º, uns vint minuts, i tot seguit ho retirem del forn i ho pintem per sobre amb la mostassa, i tot seguit, escampem pel damunt la sobrassada amb l'ajuda de l'espàtula plana, i deixem que s'acabi de coure fins que veiem que ja està el costellam cuit al nostre gust, i ja el podem retirar del forn, i tallar les barnilles de forma individual, i posar-les de sis en sis, en el plat on les servirem, en forma de mitja lluna a la part de dalt del plat, i a la part de baix, posarem una patata a la papillota sense el paper d'alumini, oberta en dues meitats, amb un pessic de sal i pebre vermell dolç, i un bon raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: