Pesols a la Francesa

Ingredients

  • Pèsols,
  • Botifarra negra,
  • Un ramet de menta,
  • Ceba,
  • Mantega,
  • Cansalada fumada (bacó) tallada a tires,
  • Brou d’au,
  • Sal i pebre.

Elaboració

Fonem a la cassola una nou de mantega sense que es cremi.
Hi afegim la cansalada tallada a tires, l’enrossim, hi posem la ceba tallada a dauets i deixem que s’hi ofegui.
Hi afegim el ramet de menta, els pèsols i el brou d’au, la quantitat justa perquè quedin ofegats.
Quan gairebé estiguin cuits, incorporem els talls de botifarra negra, deixant que es desfaci una mica.

Notes

En comptes de pèsols frescos es poden utilitzar pèsols congelats


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4379 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: