Pesols a la Francesa

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Pèsols,
  • Botifarra negra,
  • Un ramet de menta,
  • Ceba,
  • Mantega,
  • Cansalada fumada (bacĂł) tallada a tires,
  • Brou d’au,
  • Sal i pebre.

ElaboraciĂł

Fonem a la cassola una nou de mantega sense que es cremi.
Hi afegim la cansalada tallada a tires, l’enrossim, hi posem la ceba tallada a dauets i deixem que s’hi ofegui.
Hi afegim el ramet de menta, els pèsols i el brou d’au, la quantitat justa perquè quedin ofegats.
Quan gairebĂŠ estiguin cuits, incorporem els talls de botifarra negra, deixant que es desfaci una mica.

Notes

En comptes de pèsols frescos es poden utilitzar pèsols congelats


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pesols a la Francesa

Enllaça aquesta recepta:

1908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!