Espardenya de Pagès, amb truita a la francesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pa català )
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un all pelat
  • Un tomacó
  • Tres ous

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem la llesca, hi freguem l'all, i el tomacó, i la reguem amb l'oli d'oliva. A part, en una paella amb oli d'oliva, fem una truita a la Francesa, amb els tres ous, batuts. Un cop feta la truita, la posem damunt la llesca, i ja la podrem servir a taula.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!