Pastissets de formatge ucranians "Syrniki"
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						
						Típica de:  Ucraïna
 Ucraïna
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 500 gr de mato
- 2 ous
- 4 culleres soperes de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 125 gr de farina
- Pases de corinto o nabius secs (o qualsevol altre fruit sec)
- Mitja culleradeta de sal
- Oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
Preparar la massa:
Posem el mato en un bol i el treballem amb una forquilla per a que quedi mes cremos.
Hi afegim els 2 ous, el sucre, el sucre de vainilla i la sal, i ho treballem un altre cop amb la forquilla fins que quedi una massa homogenea.
Afegim la farina tamissada i ho tornem a treballar amb la forquilla fins que torni a quedar una massa homogenea.
Afegim els fruits secs i ho treballem de nou amb la forquilla per a que quedi ben integrat a la massa. Arribats a aquest punt, la massa ja esta llesta. Ara hem d'anar fent els pastissets.
Fer els pastissets:
Aboquem una mica de farina sobre una taula de picar.
Per agafar la massa del bol, utilitzem una cullera mullada (aixi no s'engantxa la massa a la cullera).
Agafem una mica de massa amb la cullera, ho posem sobre la taula, li donem una forma de disc (1 cm d'altura, 3-4 de diametre, veure fotos) ajudant-nos amb la farina que hi hem abocat.
Amb una ma n'hi ha prou per donar-los forma.
Els anem posant sobre un plat, tambe cobert d'una capa de farina, per a que no s'engantxi.
Fregir-los:
Quan els tinguem tots fets, es hora de fregir-los.
Cobrim el fons de la pella amb mih dit d'oli i esperem que estigui ben calent. Hi afegim els pastissets de 4 en 4 (depen del tamany de la paella, es clar) i els fregim per un canto. Quan es daurat d'un canto, es gira, i es fregeix per l'altra banda. Han de quedar ben daurats i cruixents, sense que arribi a cremar-se.
A mesura que els anem traient de la paella, els anem posant en un plat amb paper de cuina per a que xucli l'oli, i els transferim al plat en el que els volguem servir. 
A Ucraina es tipic menjar-los amb Smetana (http://ca.wikipedia.org/wiki/Smetana_(l%C3%A0ctic)). Si no s'en troba o es vol probar altres coses, es poden menjar amb mel o mermelada.
														
 1h
 1h 
Notes
Idealment s'ha d'emprar "Formatge quark" per aquesta recepta, un formtage tipic de la cuina d'Europa de l'Est.
 Etiquetes: 
						Pastissets de formatge ucranians "Syrniki"  Ucraina
 
						Etiquetes: 
						Pastissets de formatge ucranians "Syrniki"  Ucraina  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2448 visites.
 2448 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram