"Kotlety" ucranianes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Típica de: Ucraïna → Kiev
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de carn picada de pollastre, de gall d'indi o de vedella
- 1 ceba gran
- Una mica de llet
- 3 llesques petites de pa de pages o de pa de motllo
- 2 ous
- Oli
- Sal
- Pebre
6 racions
Elaboració
Separem el crostó del pa i submergim la molla en una mica de llet, fins que el pa estigui ben mullat (deixar-ho 5 minuts).
Tallem la ceba en trossets ben petits i reservem.
Aboquem la carn picada en un bol gran i hi afegim els ous, la ceba tallada, el pa mullat i la llet.
Barrejem amb les mans fins que quedi tot ben lligat.
Salpebrem al gust (provem per assegurar-nos que no li falta ni sal ni pebre).
Aboquem oli en una paella i calentem.
Agafem una mica de barreja amb les mans (millor mullades, ja que amb la mans seques la barreja s'ens enganxarà), donem forma (veure foto) i ho fregim a la paella.
Fregim per un canto fins que sigui l'hora de girar-la, i la fregim per l'altre canto.
Anem abocant les kotlety en una plata.
1h
Notes
Aconsello aprofitar l'espai de la paella al màxim, ja que un kilo de carn es molta carn.
Aconsello també canviar l'oli de la paella cada cop que hem fregit una ronda de kotlety, ja que si no ens quedaran molt fosques perquè l'oli es va tornant fosc.
Etiquetes:
Ucraina
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.