Amanida "Olivier" ucraninana (ensaladilla russa)

Ingredients

  • 400 gr de pernil dolc o semblant (atencio, s'ha de tallar en daus)
  • 3 pastenagues
  • 5 patates
  • 1 cogombre gran (tambe es pot fer amb cogombre en conserva, dels salats)
  • 3 ous
  • 200 gr de pesols (els de pot o llauna, que ja estan cuinats).
  • Smetana (bit.ly/XaJTMv. Si no en trobeu, podeu utilitzar mayonesa)

6 racions

Elaboració

Es bullen els 4 ous per fer-ne ous durs. Un cop fet, es reserven.
Es bullen les pastenagues i les patates amb pell. Un cop cuites, les pelem i les reservem.
Tallem en daus petits tots els ingredients: ous durs, pastenagues, patates, cogombre i el pernil dolc.
Tirem tot en un bol, hi afegim els pesols, i barregem be els ingredients.
Afegim la smetana (quantitat al gust), barrejem be de nou, i bon profit!

1h

Notes

Podeu coneixer l'historia d'aquesta amanida aqui: http://ca.wikipedia.org/wiki/Ensalada_russa
Per saber si les patates i les pastenagues estan cuites, puntxem les patates amb un ganivet. Si les podem atravessar sense cap problema, es que ja estan cuites.
El nombre de cada un dels ingredients pot variar, depen dels vostres gustos!
Plat ideal per a cuinar el cap de setmana, dura tota la setmana. Si es aixi, afegiu la smetana quan ho aneu a menjar, aixi es conserva millor l'amanida.


Recepta de cuina de Amanida "Olivier" ucraninana (ensaladilla russa)

Aspecte de l'Olivier abans d'afegir-hi la smetana
per Peret txintxola

Recepta de cuina de Amanida "Olivier" ucraninana (ensaladilla russa)

Tal com queda despres d'afegir-hi la smetana
per Peret txintxola

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!