Saltejat de xampinyons amb botifarra negre al cava

Ingredients

  • 350 grs. de xampinyó laminat o tallat.
  • 100 grs. de botifarra negre.
  • 50 grs. de bacó fumat.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Orenga.
  • All.
  • 1/2 got de cava.

2 racions

Elaboració

Rentem els xampinyons , i els deixem que escorrin l'aigua.
De mentres , tallem el bacó a daus i la butifarra a rodanxes al nostre gust. Ho saltejem i afegim l'Orenga i l'all ben picat ( ben petit).Salpebrem , i deixem que quedi tot ben ros.Es normal si la botifarra es trenca i es barreja amb el bacó.
Tot seguit hi afegim els xampinyons y enrosim una mica , afegim el cava i deixem que evapori l'alcohol.

20min


Recepta de cuina de Saltejat de xampinyons amb botifarra negre al cava

Elaborant la recepta.
per Jordi Mora I Garrido

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1157 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Jordi, quan cuinem tant amb cervesa com amb cava, has de saber que són dues begudes que no redueixen degut al carboni que porten. El que fan, és ajudar a coure els aliments.
Rep una salutació. Quim Lleonart.
Jordi Mora I Garrido diu:
Si, tens raó amic Quim. Es cert, no redueix el suquet, peró si ajuda a la cocció. Demano disculpes.
Jordi Mora I Garrido diu:
Moltes gracies per la rectificació i la aclaració!!!.
Quim Lleonart diu:
Amic Jordi, jo te he explicat aquest detall de les begudes amb carboni per si no ho sabies, peró no tens perquè disculpar-te.
Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: