Rap amb verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Talls de Rap
- 6 carxofes
- 3 pastenagues
- 3 porros
- 1 ceba grossa
- 1/4 de litre de brou de peix
- 75 ml. de vermut blanc sec
- Sal
- Pebre
- Alfàbrega.
Elaboració
Netegeu les verdures i talleu-les petites.
En una cassola fregiu-les amb una mica d'oli a foc lent fins que siguin gairebé cuites.
Afegiu-hi el vermut i els talls de rap salpebrats; a continuació, el brou.
Coeu-lo uns 10 minuts i ja es pot servir decorat amb alfàbrega tallada petita.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1460 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola companys, la meva dona la fa de mort. Ella fa servir la pasta "brise", que es pot trobar a qualsevol super. També...
Moltes gracies per la rectificació i la aclaració!!!.
Si, tens raó amic Quim. Es cert, no redueix el suquet, peró si ajuda a la cocció. Demano disculpes.
L´altre variant sobre la recepta , consisteix en vers del sucre, hi afegiu unes herbes aromatiques tipus "provençal", a...
Bones. Haig de dir en honor a la veritat, que aquesta recepta es de la meva dona. De part seva, esperem que en gaudiu tan com...