Moixarres al forn

Ingredients

  • 2 moixarres netes (digues-li al peixater que te les prepari per fer al forn)
  • 400 grams de patates
  • 150 grams de ceba
  • 1 cap d’alls
  • Sal i pebre
  • 1/4 de got d’oli d’oliva
  • 1/4 de got de vi blanc
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Prepararem una plàtera o safata de forn hi posem un raig d’oli d’oliva fins que ens cobreixi el cul. Tallarem les patates i les cebes a rodanxes i farem un llit, primer de patates, d’un centímetre més o menys, salpebrarem, i farem un altre llit amb la seba, tornarem a salpebrar i o posarem 10 minuts al forn a 160º.
Agafa l’orada neta de budells i escames i talla-li les crestes, les aletes i tot el que ens molesti per a menjar i fes-li tres talls en un dels costats per a que es cogui millor, col·loca un all a les brànquies per eliminar el gust amargant.
Passats els 10 minuts retira la safata del forn per a afegir el peix i un raig de vi, torna-ho a col·loca al forn uns 10 minuts més.
Quan estiguin llestes les moixarres treu i serveix en un plat al costat de la guarnició. S’empolvora amb una mica de julivert picat i llest. Fora de la cuina i a menjar!

30min


Recepta de cuina de Moixarres al forn
Moixarra al forn
per Sergi Queral Tolós

Etiquetes:                             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3495 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: