Bunyols de carbassó, i pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos carbassons mitjans
  • Dos porros
  • Quatre talls de pernil salat
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida, ( per muntar)
  • Un got de cervessa
  • Paper de cuina

6 racions

Elaboració

En un cassó amb oli d'oliva, fregim: els carbassons pelats, passats per un ratllador gran, els porros, ben nets, i picolats amb l'ajud d'un ganivet.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim un got de cervessa, i un raig de nata líquida.
Seguidament corregim de sal, i ho espolsem amb farina, fins aconseguir una massa, ni clara, ni massa espessa. A continuació, deixem reposar per espai, de trenta minuts.
Tot seguit, afegim a la massa, el julivert picolat, i el pernil, picat a brunoise molt menuda. Seguidament, ho remenem tot ben remenat, i amb l'ajud de dues culleres grosses, anem fent unes quenel·les, ( una forma de bunyol), i ho fregim amb oli d'oliva, fins que són rossos, i ho posem en una safata, damunt d'un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli de fregir-los.
Seguidament, els podrem servir a taula, en una safata, ben bonica, i !! bon profit !!.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!