Llagostins estofats amb espàrrecs verds i gírgoles
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 600 grams de llagostins de mida mitjana
- 500 grams de gírgoles
- Dos manats d'espàrrecs verds de cultiu
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dos culerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Aigua
- Un got de vi blanc
- Quatre alls aixafats
- Tres cullerots de fumet de peix(el trobareu a les meves receptes)
- Julivet picolat
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola marinera mitjana
Un cassó gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
							Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espàrrecs tallats a trossos mitjans, i quan són cuits al "dente" els reservem.
A part, netegem les gírgoles, els traiem el peduncle i les tallem en juliana no massa fina.
Tot seguit, les sofregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan són mig cuites les reservem. Tot seguit, pelem els llagostins tot guardant en una bossa, les pells i els caps per quan tinguem de fer un fumet.
Segidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot plegat és fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el fumet de peix, els llagostins, els espàrrecs i les gírgoles. corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, durant quinze minuts.
Quan tot el conjunt ja és cuit, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						Marisc  Cuina de tardor  Cuina per les festes
 
						Etiquetes: 
						Marisc  Cuina de tardor  Cuina per les festes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3076 visites.
 3076 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram