Antulls rostits al forn amb patates a lo pobre i fredolics
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre antulls (un per persona)
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Sis alls amb pell, aixafats
- Oli d'oliva
- Una copa de conyac
- Un got de ví ranci
- Mig got d'aigua
- Un grapat de grans de pebre negre
- Patates a lo pobre per quatre persones ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Un pot de fredolics de 500 grams
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana
Una safata fonda, per anar al forn
Una safata fonda, per fer les patates a lo pobre
Una paella gran
Elaboració
							Primerament, prepareu les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reserveu. A continuació, salpebrem els antulls, i els posem a la safata per anar al forn juntament amb; el llorer, el romaní, la farigola, els alls aixafats, un got de vi ranci, un bon raig d'oli d'oliva, un rajolí d'aigua, i un grapat de grans de pebre negre.
Ho fiquem en el forn a 180º, tot donant-hi voltes de tant en tant, fins que són ben daurats.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, saltem els fredolics i els reservem.
Tot seguit afegim els bolets a la safata amb els antulls del forn i deixem que cogui tot junt.
En el moment de servir-los a taula, posem un antull al capdamunt del plat, tallem el cordill que l'envolta, i a la part de baix, fem un niu amb les patates a lo pobre i els fredolics, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 10min
 1h 10min 
Notes
Els antulls, són les cuixes de pollastre farcides amb pernil dolç i formatge i lligades, com si fossin un tall rodó.
 Etiquetes: 
						Cuina d'hivern  Cuina per les festes
 
						Etiquetes: 
						Cuina d'hivern  Cuina per les festes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3248 visites.
 3248 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram