Rosques de Santa Teresa
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- Pa sec del dia abans
- Llet
- Farina
- Sucre
- Canyella
Utensilis
Jo les fregeixo en una fregidora o amb una paella.
Elaboració
							És tallen llesques de pa, és mullen amb la llet i s'enfarinen una mica i és fregeixen.
És posen en un plat demunt d'un paper secant per traure el possible excés d'oli i s'ensucren.És pot posa un plosim de canyella, això és obcional.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2620 visites.
 2620 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Remenat
 Remenat 
  Ous i làctics
 Ous i làctics Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram