Col-i-flor bullida amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una col-i-flor més aviat mitjana
  • 500 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
  • Quatre talls de pernil salat, tallats a juliana
  • Sis alls pelats, laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre vermell dolç

6 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem la col-i-flor en botonets, i els posem en un cassó amb: aigua, un raig d'oli, i un polsim de sal, a coure.
Quan la coliflor és cuita al "dente", l'escorrem i la posem en una cassola, de terrissa, hon l'acabarem de cuinar, amb un dit del brou de la seva cocció.
Seguidament, afegim les mongetes, i ho remenem tot plegat amb una espàtula, procurant que no s'esmicoli massa.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són mig fregits, afegim el pernil, i una cullerada de pebre vermell, tot remenant amb la paella mateix, i ho aboquem a la cassola juntament amb la col-i-flor i les mongetes.
Donem unes sacsades amb la cassola, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: