Truita amb mongetes de Santa Pau, i llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cent grams de mongetes de Santa Pau, cuites
  • Cent grams de llardons, ( picolats )
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes, i els llardons ben picolats, amb l'ajud d'un ganivet. A part, en un atuell, batem els ous, amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim les mongetes fregides, amb els llardons, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, posem una mica d'oli en una paella, i quan l'oli és calent aboquem la barreja de l'atuell, i fem una truita, rodona.
Quan és cuita d'una banda, la girem, i deixem que s'acabi de coure, i ja la podrem treure a taula, acompanyada d'nes llesques de pa amb tomàquet, i !! bon profit !!.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!