Truita amb mongetes de Santa Pau, i llardons
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cent grams de mongetes de Santa Pau, cuites
- Cent grams de llardons, ( picolats )
- Sal
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
2 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes, i els llardons ben picolats, amb l'ajud d'un ganivet. A part, en un atuell, batem els ous, amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim les mongetes fregides, amb els llardons, i ho remenem tot ben remenat.
Tot seguit, posem una mica d'oli en una paella, i quan l'oli és calent aboquem la barreja de l'atuell, i fem una truita, rodona.
Quan és cuita d'una banda, la girem, i deixem que s'acabi de coure, i ja la podrem treure a taula, acompanyada d'nes llesques de pa amb tomàquet, i !! bon profit !!.
30min
Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.