Croquetes casolanes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 cuixes de pollastre
  • 2 cebes
  • 3 o 4 dents d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 5 tomaques madurs
  • Sal
  • Oli
  • Pebre vermell dolç
  • Conyac
  • Beixamel

Utensilis

Una picadora

Elaboració

És posan les cuixes dins una llauna per anar al forn, s'amaneixen amb la sal, pebre i un rajolí d'oli i és deixen reposa unes dotze hores aproximadament.
Desprès s'afegeix més oli i és posen al forn, mentres tan és pelen les cebes, els tomaques i es fan a troços i es pelen els alls.Esperem que les cuixes comencin a gafar color i posarem a la llauna les cebes, tomaques,els alls i la fulla de llorer, al cap d'una estona posarem un rajolí de conyac i esperarem que tot estigui ben cuit.
Quan esta cuit és desossa i és trinxa les cuixes amb la verdura en una picadora, és fa una mica de beixamel és barreja tot i es fan boletes, és passen per ou i pa rallat i és fregeixen.

30min

Notes

el temps de cocció depent de lo que tradin en coures les cuixes, lo de més mig horeta


Recepta de cuina de Croquetes casolanes

Croquetes recient sortides de la fregidora

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Magdalena, que bones!!!.

Felicitats.

Ares
Magdalena Gari diu:
moltes gracies!!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: