Pastís de Fabiola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Galetes maria
  • 1 Terrina de margarina
  • Cafè
  • 3 ous
  • Sucre
  • Coco

Elaboració

Se posa la margarina, els rovells dels ous i tres o quatre cullerades soperes de sucre, és remena fins que quedi una pasta molt fina, és fa un got de cafè i es posa en un bol per poder-hi sucar les galetes.
S'agafa una galeta s'unta en la pasta que teníem preparada, se suca amb el cafè i es posa amb una safata, s'agafa un altra galeta es torna a untar i a suca amb el cafè i es posa al costat de l'altra galeta i així sucessivament fins tenir una tira llarga com un braç de gitano, es pugen les clares a punt de neu es posen per demunt del pastís, i pel demunt de les clares i posem coco rallat.

30min

Notes

quan fem els tallas per servir els farem amb diagonal, queda més maco


Recepta de cuina de Pastís de Fabiola

Fabiola acabada
per Magdalena Gari

Recepta de cuina de Pastís de Fabiola

Fabiola - Presentació
per Magdalena Gari

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7491 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Magdalena Gari diu:
es un postre molt delicios i senzill de fer


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!