Garrò de porc estofat

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 garrons
  • 4 pastangues
  • 2 naps
  • 2 xirivies
  • 2 tomàquets petitons
  • 1ceba gran
  • 2 grans d'all
  • 1 porro
  • Vi negre
  • Bolets dels que més us agradi
  • 200ml de nata per cuinar

Farsa:

  • Llorer, canyella, farigola i romaní. Lligat amb un cordill de cuinar

4 racions

Elaboració

Rostiu en una paella amb oli d'oliva els garrons fins que siguin daurats per totes les bandes. Quan estiguin, reserveu-los en un plat i en el mateix oli sofregiu totes les verdures excepte una pastanaga, una xirivia i els bolets que tallareu a tires. Quan les verdures hagin passat una mica, uns 10 min. Passeu-les a una caçola de fons doble o de ferro amb els garrons, la farsa, sal, pebre negre i un bon raig de vi. Tapeu, abaixeu el foc al mínim i deixeu fer xup-xup fins que la carn estigui tova. Entretant sofregiu en una paella a part els bolets, la Pastanaga i la xirivies que tenieu separats.
En acabat separeu els garrons, coleu el caldo que us haurà quedat a la caçola i tritureu les verdures ben fines amb la batedora. Torneu a abocar-hi el caldo, la nata i el sofregit de bolets que tenieu preparat. Poesia al foc amb un una caçola descoberta i feu reduir aquesta salsa fins que quedi una bona consistència.
Emplateu la carn separada de l'os amb una mica de salsa per sobre i la resta en una salsera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!