Bjessar - Crema de faves
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Pot de faves cuites de 400 grs.
- 1 Ceba gran
- 3 grans d'all
- 100 ml. d 'oli d'oliva
- Suc de 1/2 llimona
- Sal, pebre, farigola, romaní i orenga
- Comí molt i un raig d'oli per decorar
4 racions
Elaboració
Peleu i talleu ceba i dos grans d'all, sofregiu-los en dues cullerades d'oli. Quan la ceba sigui rossa, afegiu-hi les faves ben escorregudes i doneu-lis uns tombs a la paella fins que comencin a enrossir. Passeu-les al pot de la batedora amb la resta d'ingredients i tritureu-ho tot fins a fer un purè ben fi. Per acabar, decoreu amb un pols de comí molt i un raig d'oli d'oliva.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2215 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Montserrat, recordo que l’àvia me’ls feia de tant en tant. Ella a més de la carn picada hi posava pèsols i salsa de...
Aquesta tarda he fet la teva coca. M'ha quedat perfecta. A l'hora d'enfornar-la li he tirat per sobre, sucre, oli d'oliva...
Quim... Xixorrites ? què són ?, perdona la meva ignoràcia
Uau!!! Boníssima. Ja l'he feta, la teva i la de la revetlla. Apa, dues coques aquesta setmana. I les cireres i donen una...
Felicitats Maria Pilar, la coca té un aspecte impressionant. Aquest cap de setmana provo de fer-la. Una pregunta, les...