Pastís de mores

Ingredients

  • 175 grs. de farina per fer pastissos
  • Un pols de sal
  • 100 grs. de mantega a temperatura ambient
  • 100 grs. de sucre
  • 250 grs. de mores
  • 250 grs. de pomes ratllades
  • 3 ous
  • Sucre de llustre

10 racions

Elaboració

Prescalfeu el forn a 180 graus. En grasses amb mantega un motlle rodò dels que es poden desmuntar. En un bol, tamisseu la farina amb la sal i pasteu-la amb la mantega fins que quedin ben unides. Afegiu-hi el sucre, les fruites i els tres ous, remeneu amb cullera de fusta fins que quedi ben amalgamat.
Aboqueu la preparació en el motlle i enforneu uns 45-50 min.
Empolseu per sobre amb el sucre de llustre quan el pastís encara és tebi.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!