Pastís de poma al Calvados
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1kg. de pomes
- 100 grs. de farina per pastisseria
- 120 grs. de sucre
- 150 grs. de nata per postres
- 2 ous
- 2 cull. soperes de Calvados
8 racions
Elaboració
Prescalfeu el forn a 180 graus. Peleu i ratlleu les pomes, deixeu-les reposar 20 minuts en un bol amb la meitat del sucre i el Calvados. En un altre bol barregeu els ous, la resta del sucre i la farina. Afegiu a la preparació la nata líquida i les pomes.
Aboqueu-ho tot en un motlle untat amb mantega. Enforneu 40 minuts.
50min
Notes
Aquest pastís s'ha de servir tebi. Es pot acompanyar de gelat de vainilla i flambejar-lo amb una mica més de Calvados.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
994 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta tarda he fet la teva coca. M'ha quedat perfecta. A l'hora d'enfornar-la li he tirat per sobre, sucre, oli d'oliva...
Quim... Xixorrites ? què són ?, perdona la meva ignoràcia
Uau!!! Boníssima. Ja l'he feta, la teva i la de la revetlla. Apa, dues coques aquesta setmana. I les cireres i donen una...
Felicitats Maria Pilar, la coca té un aspecte impressionant. Aquest cap de setmana provo de fer-la. Una pregunta, les...
Isabel, perdona he estat fora uns dies i vaig tard. Sí, d'acord amb en Joan "pestare" = picar al morter. Si t'hi fixes a...