Paella marinera amb peix de roses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1- 8 gambes petites
- 2- 8 escamarlans petites
- 3- 2 calamars filatejats.
- 4- All
- 5- 6 Tomàquets madurs.
- 6- Carn de pimiento chorizero
- 7- Carn de ñora
- 8- 1 pebrot verd i juliverd
- 9- Caldo pescadors de roses sense sal.
- 10- Cloises
- 11- Cua de Rap Opcional
4 racions
Utensilis
Cap
Elaboració
1- Fer les cloïsses i retirar-les
2- Fregir la sèpia i retirar-la.
3- Fregir els escamarlans retirar-los
4- Fregir les gambes i retirar-les
5- Pelar-ho tot
6- Començar a bullir el caldo i tirar-hi caps i peles gambes i escamarlans pelats.
7- Fregir els alls i tirar la tomata triturada i els pebrots verds petits i fer el sofregit.
8- Un cop el sofregit estar posar cullerada cafè de salsa nyora i pimiento chorizero.
9- Rossejar arròs i tirar el caldo
10- Anar tirant el caldo a mesura es necessita al minut 15 tirar escamarlans gambes i cloïsses.
11- Es pot acabar de coure al forn els últims 3 minuts. Temps de cocció 18 minuts.
12- deixar reposar 3 min tapada amb un drap.
40min
Notes
Important carn de nyora, de pimiento choricero, fumet peix roses (s'ha de salar) i un bon arros. El fumet és la clau. Per 4 persones una paella minim 36 de diametre, es important arros ben repartit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.