Paella marinera amb peix de roses
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Paella
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 1- 8 gambes petites
- 2- 8 escamarlans petites
- 3- 2 calamars filatejats.
- 4- All
- 5- 6 Tomàquets madurs.
- 6- Carn de pimiento chorizero
- 7- Carn de ñora
- 8- 1 pebrot verd i juliverd
- 9- Caldo pescadors de roses sense sal.
- 10- Cloises
- 11- Cua de Rap Opcional
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Cap
Elaboració
							1- Fer les cloïsses i retirar-les
2- Fregir la sèpia i retirar-la.
3- Fregir els escamarlans retirar-los
4- Fregir les gambes i retirar-les
5- Pelar-ho tot
6- Començar a bullir el caldo i tirar-hi caps i peles gambes i escamarlans pelats.
7- Fregir els alls i tirar la tomata triturada i els pebrots verds petits i fer el sofregit.
8- Un cop el sofregit estar posar cullerada cafè de salsa nyora i pimiento chorizero.
9- Rossejar arròs i tirar el caldo
10- Anar tirant el caldo a mesura es necessita al minut 15 tirar escamarlans gambes i cloïsses.
11- Es pot acabar de coure al forn els últims 3 minuts. Temps de cocció 18 minuts.
12- deixar reposar 3 min tapada amb un drap.
														
 40min
  40min 
Notes
Important carn de nyora, de pimiento choricero, fumet peix roses (s'ha de salar) i un bon arros. El fumet és la clau. Per 4 persones una paella minim 36 de diametre, es important arros ben repartit.
 
									
									Visita peixateria
 
									
									Fregir calamars
 
									
									Tirar pebrot verd
 
									
									Fregir gambes escamarlans i cloïses
 
									
									Reservar-ho tot
 
									
									Posar tomaquets rallats, mai de pot ! I fer sofregit.
 
									
									Afegir una cullerada de cafe dels 2
 
									
									Rossejar arros abans tirar caldo 2 minuts tirar arros i calamars.
 
									
									Deixar coure arros fins 18 min, als 13 tirar gambes escamerlans i cloïses
 
									
									Fumet roses
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2617 visites.
 2617 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Paella
 Paella Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram