Paella marinera amb peix de roses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1- 8 gambes petites
  • 2- 8 escamarlans petites
  • 3- 2 calamars filatejats.
  • 4- All
  • 5- 6 Tomàquets madurs.
  • 6- Carn de pimiento chorizero
  • 7- Carn de ñora
  • 8- 1 pebrot verd i juliverd
  • 9- Caldo pescadors de roses sense sal.
  • 10- Cloises
  • 11- Cua de Rap Opcional

4 racions

Utensilis

Cap

Elaboració

1- Fer les cloïsses i retirar-les
2- Fregir la sèpia i retirar-la.
3- Fregir els escamarlans retirar-los
4- Fregir les gambes i retirar-les
5- Pelar-ho tot
6- Començar a bullir el caldo i tirar-hi caps i peles gambes i escamarlans pelats.
7- Fregir els alls i tirar la tomata triturada i els pebrots verds petits i fer el sofregit.
8- Un cop el sofregit estar posar cullerada cafè de salsa nyora i pimiento chorizero.
9- Rossejar arròs i tirar el caldo
10- Anar tirant el caldo a mesura es necessita al minut 15 tirar escamarlans gambes i cloïsses.
11- Es pot acabar de coure al forn els últims 3 minuts. Temps de cocció 18 minuts.
12- deixar reposar 3 min tapada amb un drap.

40min

Notes

Important carn de nyora, de pimiento choricero, fumet peix roses (s'ha de salar) i un bon arros. El fumet és la clau. Per 4 persones una paella minim 36 de diametre, es important arros ben repartit.


Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Visita peixateria
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Fregir calamars
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Tirar pebrot verd
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Fregir gambes escamarlans i cloïses
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Reservar-ho tot
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Posar tomaquets rallats, mai de pot ! I fer sofregit.
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Afegir una cullerada de cafe dels 2
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Rossejar arros abans tirar caldo 2 minuts tirar arros i calamars.
per Ramon lluis urgell colomer

Recepta de cuina de Paella marinera amb peix de roses

Deixar coure arros fins 18 min, als 13 tirar gambes escamerlans i cloïses
per Ramon lluis urgell colomer

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!