Potatge de llegums, verdures i hortalisses amb sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 g de fesols de Santa Pau cuits
  • 250 g de pèsols congelats extra fins
  • 1 carbassó
  • 2 porros
  • 1 tomàquet madur
  • 2 sípies netes i tallades a daus molt petits
  • 250 ml de brou de verdures casolà
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem el carbassó i els porros. Tallem el carbassó a rodanxes i els porros a trossos d'un parell de centímetres. Ho reservem.
En una olla hi posem el brou de verdures i quan bull hi tirem el porro, ho deixem coure uns 5 minuts i hi afegim els pèsols congelats i el carbassó. Ho deixem coure uns 5 minuts.
Mentre es couen els ingredients anteriors, en una paella hi posem una mica d'oli amb la sípia tallada a daus, i deixem que cogui uns 10 minuts.
Afegim la sípia, els fesols i el tomàquet tallat molt petit a l'olla, ho salem una mica i ho deixem que cogui tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Potatge de llegums, verdures i hortalisses amb sípia

Potatge de llegums, verdures i hortalisses amb sípia.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: