Wok de cigrons amb botifarrons de ceba

Ingredients

  • 800 gr de cigrons cuits de Saúco
  • 3 botifarrons de ceba i pinyons
  • 5 alls tendres
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Netegem els alls i els tallem a trossets.
Posem oli al wok i afegim immediatamen els alls i anem remenant perquè no es cremin.
Afegim els cigrons i amb molta cura de que no es desfacin els remenem a fi de que agafin gustet de l'all tendre.
Traiem, si podem, la pell dels botifarrons i els tallem.
Un vol tinguem calents els cigrons incorporem els butifarrons i amb compte remenem. Veurem com es van desfen a mesura que es couen.
Sevir bén calent.

20min

Notes

Com que els cigrons cuits ja porten sal i els botifarrons també, no cal posar-ne


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4139 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: