Chop suey de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs. de pit de pollastre.
  • 3 cebes de figueres.
  • 3 dents d’all.
  • Gengibre de la mida de dues dents d’all aprox.
  • 50 grs. de col.
  • 2 tomàquets madurs.
  • 3 pebrots verds italians.
  • 400 grs. de pasta Noodles.
  • Oli de sèsam.
  • Un grapat de sèsam.
  • Salsa de soja.
  • Oli d’oliva.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- Posem dues cullerades soperes d’oli de sèsam, n’hi afegim dues més de salsa de soja (podem posar-ne més), sal i pebre i ho barregem, juntament amb un grapat de llavors de sèsam (amb aquest preparat marinarem el pollastre).
- Tallem el pollastre en tires fines i les posem a marinar (mín. una horeta).
- Piquem bé l’all i el gengibre i ho posem a dins del wok amb oli d’oliva a foc baix.
- Afegim la ceba tallada en juliana i seguidament hi afegim els pebrots.
- Quan el sofregit comenci a estar al punt hi afegirem els tomàquets tallats ben fins i la col també picadeta.
- Quan el sofregit estigui el retirem.
- Afegim el pollastre al Wok i el daurem (sense el líquid del marinat).
- Quan estigui hi afegim el sofregit i ho barregem.
- Bullim els noodles per 2-3 minuts amb abundant aigua.
- Quan estiguin els afegim al Wok, barregem 5 minutets a foc baix amb la barreja del marinat i ja ho podem servir.

1h 40min

Notes

- No queda gens malament afegir-hi alguns pipetes de guindilla.


Recepta de cuina de Chop suey de pollastre

Chop suey de pollastre
per En Cendrowsky

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Magnífic el chop suey i maravellós el davantal!!!
En Cendrowsky diu:
Gràcies Alícia! Per cert, si a part de la soja hi afegim salsa tonkatsu que és la que es fa servir pels noodles "Yakisoba" queda espectacular (actualment la "tonkatsu" es pot trobar a supermercats xinesos, també es pot fer a casa, la presentaré en una altra recepta).


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!