Chop suey de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grs. de pit de pollastre.
- 3 cebes de figueres.
- 3 dents d’all.
- Gengibre de la mida de dues dents d’all aprox.
- 50 grs. de col.
- 2 tomàquets madurs.
- 3 pebrots verds italians.
- 400 grs. de pasta Noodles.
- Oli de sèsam.
- Un grapat de sèsam.
- Salsa de soja.
- Oli d’oliva.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
- Posem dues cullerades soperes d’oli de sèsam, n’hi afegim dues més de salsa de soja (podem posar-ne més), sal i pebre i ho barregem, juntament amb un grapat de llavors de sèsam (amb aquest preparat marinarem el pollastre).
- Tallem el pollastre en tires fines i les posem a marinar (mín. una horeta).
- Piquem bé l’all i el gengibre i ho posem a dins del wok amb oli d’oliva a foc baix.
- Afegim la ceba tallada en juliana i seguidament hi afegim els pebrots.
- Quan el sofregit comenci a estar al punt hi afegirem els tomàquets tallats ben fins i la col també picadeta.
- Quan el sofregit estigui el retirem.
- Afegim el pollastre al Wok i el daurem (sense el líquid del marinat).
- Quan estigui hi afegim el sofregit i ho barregem.
- Bullim els noodles per 2-3 minuts amb abundant aigua.
- Quan estiguin els afegim al Wok, barregem 5 minutets a foc baix amb la barreja del marinat i ja ho podem servir.
1h 40min
Notes
- No queda gens malament afegir-hi alguns pipetes de guindilla.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1747 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies mestre Quim, us agraeixo el compliment! Espero que en aquestes dates, en què tornaré a disposar de més temps,...
Ara que ho dieu, potser una mica si..
Quina bona pinta! Ho haurem de provar. Felicitats!
Gràcies Alícia! Per cert, si a part de la soja hi afegim salsa tonkatsu que és la que es fa servir pels noodles "Yakisoba"...
Amic Lleonart, m'ho apunto per probar-les!