Torrades de Santa Teresa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pa dur
  • Llet
  • Canyella
  • Ous
  • Sucre

Elaboració

Bullir la llet amb un canó de canyella
Abocar-la en un bol ample o una plata per amanides
Tallar llesques de pa dur de mida "normal" i deixar empapar
Posar a escalfar una paella a mig foc amb oli d'oliva
Batre un o dos ous en funció de la quantitat de torrades que pensem fer
Escórrer una mica el pa que tenim amb la llet
Passar-lo per l'ou batut i fregir-lo
Retirar-lo de la paella i posar-lo en una escorredora a fi de que tregui l'oli sobrant
Afegir sucre a gust i
Bon profit!

20min

Notes

No he posat quantitats ja que cadascú farà sobre necessitats.
Recepte a l'antiga, sense cap mena d'innovació.
Dedicada a la Maite Fibla que és qui me l'ha passat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

612 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Eva bellalta serra diu:
En el sucre final hi ratllo pell de llimona i hi posso canyella molta, tot barrejat amb el sucre i les torrijas en calent ben arrebossades per una cara.
Bruguers Sanou diu:
Ho tindré en compte. Moltes gràcies!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!